Søndagens kamp i Flemløse, skulle vise sig at blive en noget atypisk kamp. Dommeren fik i adskillelige situationer sat sig selv i fokus og det med kendelser begge veje, hvor han ikke nåååååååede at se, hvad der foregår. Men dommeren fik sig dog løbet varm og endte med at være i “gear” i kampens hektiske slutfase, hvor der bølgede angreb i begge retninger. Dette i et noget opskruet tempo. Første halvleg endte med en 2-0 føring til FGH, dette dog noget misvisende da vi endnu engang ikke formåede at få scoret på en god portion chancer som kunne have skabt balance i regnskabet eller måske endda en føring. Troen var der dog stadigvæk og efter en rasende flot 2.halvleg, da endte det med en sejr til drengene på 4-3, hvilket naturligvis nok frustrerede FGHs træner ganske meget. Men det var absolut det rigtige hold der vandt, at dømme efter spil og chancer. Resultat: 4-3 til Skovby GF. Dagens målscorere: Daniel Brusen 2. Kenneth Hansen 1 og Lukas Riber 1. Kampens spiller: Daniel Brusen.