Mangel på selvtillid og troen på at man kan være den afgørende faktor i kampen, er lige pt en mangelvare hos flere af spillerne og deres spil bliver istedet en smule krampagtigt, i deres forsøg på at gøre det rigtige. Det er trænernes opgave at få genvundet den selvtillid til de pågældende spillere, hvilket de pt ikke har formået at hjælpe spillerne med. Dette må trænerne få gjort bedre, så troen på egen formåen og vilje til sejr igen bliver en naturlig del af spillernes ageren. Kampen mod TPI blev vundet af TPI med 3-0, efter 2-0 ved pausen. I denne kamp var selvtilliden en væsentlig årsag til at kampen blev tabt. For mulighederne i kampen var adskillelige også rigelig med chancer til at vinde kampen, man istedet blev friløberne ( i hobe ) brændt og stolpeskud gik i spil igen, istedet for at gå i mål. Sådan er der desværre nogle kampe der forløber, men der er kun en ting at gøre og det er op på “hesten” igen og få rystet kampen af skulderne og så hente 3 point i den næste kamp. Kampens spille: Mads Greve.