Sommeren havde lørdag holdt sit indtog på Fyn og temperaturen havde passeret 24 grader, hvilket gjorde det til en særdeles varm oplevelse at spille 2 x 45 minutters fodbold. På trods af 13 spillere havde sagt nej til at spille dagens kamp, så lykkedes det at stille med 12 friske fodbold spillere, som var klar til at høste 3 point med hjem til Skovby. Kampens dommer var en ung herre omkring de 19-20 år, men han formåede på fornemste vis at styre kampen med stort overblik. Vi havde fra træner side af lidt uro i kroppen, da vi registrede at der var Ubberud spillere der, på banen inden kampstart, sad og drak øl……… Dette fik dog ikke indflydelse på Ubberuds indsats, da de kæmpede og spillede en god og fair kamp, med stor selv kontrol og på ingen måde lod skinne igennem at der var spillere der indtog et supplement til vandflaskerne. Dette er flot at se at man i så ung en alder selv forestår træning – kamptilsætning og afvikling af kamp – tøjvask og hvad der dertil hører, men man skal måske være opmærksom på det sportslige signal (eller mangel på samme) man sender ved indtyagelse af alkohol op til afviklingen af en kamp. denne solbeskinnede dag var drengene fra Skovby totalt spilstyrende i 85 minutter, hvilket rakte til en pause føring på 2-0 og en samlet sejr på 5-1 i Skovby favør. Dagens målscorere: Casper Bo Henningsen 2, Patrick Hansen 1, Johan Nellerod 1 og Kenneth Hansen 1. Kampens spiller: Casper Bo Henningsen. Holdopstilling: Daniel Brusen, Sergio Macaya, Nick Klint, Nicolai Toftegaard, Mathias Klint, Patrick Hansen, Mathias Meyer, Jens Malig, Lukas Grüning, Kenneth Hansen, Casper Bo Henningsen og Johan Nellerod.