Da tiden for kampstart nærmer sig indløber der et afbud pga en skade og så vælger Sergio at blive væk og ikke reagerer på opkald til hans telefon. Så 30 minutter før kampstart bliver spillertruppen reduceret fra 13 til 11 mand. Heldigvis er der spillere i kulissen, som er friske på at hjælpe til og et opkald til Kasper Syrik gør at han 10 minutter senere sidder i omklædningsrummet og for første gang i et par år klæder sig om til en turneringskamp. Ligeledes finder Karsten Benspjæt støvler og skinner frem og er en stor hjælp, mentalt og fysisk, ved at være med til at vise at når nøden er størst, da er hjælpen sommetider nærmest. Rigtig flot af begge spillerne. Strib spillerne ankom med hver deres Mokai i hånden og under deres opvarmning, da var deres største problem, da også om der var flere Mokai tilbage i tasken, som de kunne at få væske reguleret med inden kampen. Deres målmand havde de hentet på den lokale bodega, hvilket hans præstation bar præg af. Dette til trods, så var de en flok gode unge knægte der efter bedste evne, på dagen, spillede fodbold for sjovt og på trods af deres åbenlyse mangler denne dag, stillede op til kamp selv om de ikke var i skarpeste formation. Kampen var lidt ensidig, med stor overvægt af spillet til Skovby drengene. Dette specielt når de formåede at veksle mellem spillet langs jorden og de dybe bolde. I de perioder, hvor dette lykkedes, da tilspillede de sig chancer på samlebånd og de kunne med en smule mere kynisme havde gjort det rigtigt slemt, resultatmæssigt, for Strib. Der skal lyde stor ros til de unge herrer, for de flestes vedkommende, for at holde fokus på fodboldspillet og ikke slå op i banen, selv om deres føring kampen igennem støt blev mere sikker. De yngste på holdet fik også vist deres store potentiale og bidrog flot til den sikre 15-2 sejr der blev hentet i hus på Skovby Arena. Stort tillykke til drengene for den gode indsats og det flotte resultat. nu skal vi så arbejde lidt med at få armene ned igen inden den næste kamp, således at vi går ydmyg inden til den kommende kamp mod Fjordager, som netop nu er i deres bedste reultatmæssige periode, her i foråret. Kampens målscorere: Johan Nellerod 4, Casper Bo Henningsen 4, Kenneth Hansen 1, Daniel Brusen 1, Karsten Benspjæt 3, Patrick Hansen 1 og Nick Klint 1. Kampens spiller: Patrick Hansen. Holdopstillingen: Daniel Brusen, Patrick Hansen, Nicolai Toftegaard, Nick Klint, Jens Malig, Rasmus Dahlquist, Karsten Benspjæt, Kasper Syrik, Casper Bo Henningsen, Johan Nellerod, Kenneth Hansen, Mathias Nielsen og Mathias Meyer.

Det er flot at se den store tilskuer opbakning der har været til ungdomskampene. Dette giver en indikation på at underholdings niveauet er i top på banen, men primært at der er mange der ønsker at bakke op omkring ungdomsfodbolden i foreningen. Dette er absolut også betryggende, da man derigennem også kan se at der er interesse for at vise sin fysiske tilstedeværelse og derigennem sende et signal til omverdenen, om at man er aktiv i sin støtte til fodboldlivet i Skovby.