For første morgenstund af, så småregnede det i Capelas. Så godt at vi endnu en gang skulle på tur igen i dag. Denne gang til vulkankrateret, hvor Ildsøen (Lagoa do Fogo) ligger i bunden af krateret. Her var vi på forskud vidende om, at vi skulle lidt til vejrs inden vi nåede så langt. Helst præcis skulle vi op i nærheden af kraterets højeste punkt på 905 oho, inden vi kunne køre ned mod Ildsøen. Da vi passerede toppen og endnu en gang kørte rundt i skyerne, sagde fruen: Ikke flere bjerge på denne ferie. Og sådan skulle det blive, Dette skulle blive den sidste høje stigning vi skulle over, for fruen mente ikke hun længere kunne holde til at skulle over disse højder. Helt tæt på Ildsøen kan man ikke komme i bil, så et par billeder på passende afstand og så ellers tid til en tur til Ponta Delgada og shoppe lidt rundt i deres storcenter, Atlantico, inden vi kørte til Sao Roque og spiste en sen frokost. Husk at klikke på billedet for at se det i større format nederst i indlægget.