nu kan man for alvor mærke den begyndende rastløshed og ved derfor også at nu er tiden kommet for at skulle til at foretage sig noget andet end bare at slappe af. Søndagen skulle bruges på en sidste travetur rundt i Capelas og omegn, en sidste tur forbi stamcaféen for denne gang og så en beslutning omkring om vi skulle indtage aftenens fødevarer tilberedt af hotellets kokke eller selv forestå tilberedningen. Det blev lejlighed 205 der løb med denne fornøjelse og fruen valgte råvarer, ved SolMar, til aftenens menú. Inden da havde vi dog travet igennem Capelas` gader og fruen sagde under traveturen: det er sidste dag vi skal gå så meget. Tror at fruens ben har behov for lidt hvile, men det vil dagen jo alligevel også byde på. Vi nåede lige hen til stamcaféen, så satte der en voldsom omgang regn ind og den varede præcist i en øls tid. Dagen bibragte adskillelige småbyger, hvilket passede meget godt med at der denne dag skulle læses bøger.