torsdag d. 3.oktober, da begav Nielsen, Mads G, Jonas G og undertegnede sig afsted mod Blue Water Arena i Esbjerg. Målet var at se kampen: EFB-FC Salzburg. Der var udsolgt på Blue Water Arena og tilskuerne bakkede trofast op omkring EFB i hele kampen. Selv på det tidspunkt, hvor FC Salzburg bringer sig foran med 2-0, da høres der kun positiv opbakning og sang, fra tilskuerne, ned til spillerne på banen. Det var en noget mere trofast opbakning mod EFB spillerne fra deres tilskuere af, end den jeg har oplevet på Trefor Park, når de lokale helte der, er bagud med et par mål. Kampen på Blue Water Arena, blev i store perioder styret af FC Salzburg. Dette primært fordi de fik lov til det af et noget mindre aggresivt EFB hold, end normalt. Specielt fremme var der kun sporatisk arbejde fra van Buren og med en lidt manglende skarphed, så var det fortjent nok at de “klogest” spillende førte 2-0 ved pausen. Pape Pate Diuf entreren på banen, et lille stykke ind i 2.halvleg, satte lidt mere skub i EFB og efterhånden blev de spillemæssigt totalt dominerende. Diuf fik også reduceret allersidst i kampen, til 1-2, og med lidt held så kunne man godt have hevet en uafgjort hjem. Dette lykkedes ikke, FC Salzburg tog alle 3 point, med hjem til Østrig, i en underholdende kamp, hvor temperaturen på stadion havde fået tilskuerne til at få de tykke frakker på. Man sad dog på hjemvejen mod Fyn og funderede lidt over, hvad der var sket, hvis EFB tidligere i kampen havde satset så offensivt, som man gjort til sidst i opgøret……… Nu venter næste kamp i Europa League i Trelleborg, inden EFB igen får hjemmebane i turneringen og hvor vi igen vil være at finde på Blue Water Arena.