Vi var nogle stykker der havde fornøjelsen af at overvære fodboldkampen: Sporting CP-FC Pacos Ferreira, på Estadio Jose Alvalade i Lissabon. Hjemmepublikummet gjaldede med skønsang fra før kampstart og lige indtil kampens dommer fløjtede fodboldkampen af. Det må siges at være ganske imponerende at folk kan holde hals og tungebånd til så imponerende et lydorgie i så mange minutter. Kulturen omkring fodbold, i Portugal, er at betragte tilsvarende FC København og Brøndy IF, hvor man som fan bakker massivt op omkring holdet. Dette både i medgang og modgangstider. Kampens resultat blev 4-0 til Sporting. I det det store bygningsanlæg som, Estadio Jose Alvalade, består af, der ligger der i 2 etager adskillelige restauranter og spisesteder, skobutik, sportstøjbutik, samt en større dagligvarerbutik. Nu da vi var på disse kanter, så smuttede vi også en tur forbi bydelen Benfica, hvor en anden af Lissabons stolte fodboldhold holder til, på Estadio de Luz. Her overværede vi dog ingen kamp. Næste års fodboldtur den vil gå til England for at overvære en P L kamp og så få oplevet lidt af den energi som de engelske tilskuer udviser ved fodboldkamp.